Sezona mladih krompirića je pred nama, a ovo je recept kom ćete se uvek vraćati kada ga jednom isprobate! Pripremljeni na ovaj način biće mekani unutra, a hrskavi spolja.
Sastojci:
- 1,5 kg mladih krompirića
- 2 čena belog luka
- 1 kašičica mlevene paprike
- so, biber
- 1 kašičica mirođije (ili drugi začin)
- 3 - 4 kašike ulja
Priprema:
Skuvajte krompir u slanoj vodi, ne treba da bude skroz skuvan. Procedite ga pa izmešajte sa začinima. Stavite krompir u tepsiju, prelijte sa malo ulja i pecite u zagrejanoj rerni na 250 stepeni oko 30 minuta ili dok ne bude lepo zapečen.
Izvor:Šerpica.net
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus