Svi će se složiti sa činjenicom da nema ništa lepše od vrućeg domaćeg hleba. Zato vam danas donosimo recept za jedan takav koji se ne mesi, pa ćete ga i brže napraviti. Za njega vam treba samo 3 sastojka, a toliko je mekan i ukusan da će se odmah pojesti.
Sastojci:
- 5 belanaca
- 100 g mlevenog lanenog semena
- prstohvat soli
Priprema:
Umutiti belanca u čvrst sneg sa prstohvatom soli. Dodati prosejano laneno seme, pa sve dobro umešati varjačom. Peći na 180 stepeni. Ohlađen hleb seći.
Izvor: Bakina i dekina kuhinja
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus