Svi će se složiti sa činjenicom da nema ništa lepše od vrućeg domaćeg hleba. Zato vam danas donosimo recept za jedan takav koji se ne mesi, pa ćete ga i brže napraviti. Za njega vam treba samo 3 sastojka, a toliko je mekan i ukusan da će se odmah pojesti.
Sastojci:
- 5 belanaca
- 100 g mlevenog lanenog semena
- prstohvat soli
Priprema:
Umutiti belanca u čvrst sneg sa prstohvatom soli. Dodati prosejano laneno seme, pa sve dobro umešati varjačom. Peći na 180 stepeni. Ohlađen hleb seći.
Izvor: Bakina i dekina kuhinja
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom