Recept za koji vam ne treba kvasac ni vreme da testo naraste. Baka Jela otkriva trik za najmekšupogaču čiji recept možete pročitati u nastavku. Kaže da je vruća najbolja, a da li je i vama probajte i uverite se.
- Sastojci:
- 400 - 450 g brašna
- 1 kašičica praška za pecivo
- 3 kašike ulja
- 200 ml jogurta
- 100 ml kisele vode
- so
Priprema:
Prosejati brašno sa praškom za pecivo, posoliti, dodati ulje, jogurt, kiselu vodu i zamesiti glatko testo. Može se ostaviti malo da odmori dok se ne ugreje rerna. Izbosti viljuškom i peći na 180 stepeni oko 50 minuta.
Izvor: Bakina i dekina kuhinja
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA POSNA JELA i osvojite VREDNE NAGRADE
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem