Recept za koji vam ne treba kvasac ni vreme da testo naraste. Baka Jela otkriva trik za najmekšupogaču čiji recept možete pročitati u nastavku. Kaže da je vruća najbolja, a da li je i vama probajte i uverite se.

  • Sastojci:
  • 400 - 450 g brašna
  • 1 kašičica praška za pecivo
  • 3 kašike ulja
  • 200 ml jogurta
  • 100 ml kisele vode
  • so

Priprema:

Prosejati brašno sa praškom za pecivo, posoliti, dodati ulje, jogurt, kiselu vodu i zamesiti glatko testo. Može se ostaviti malo da odmori dok se ne ugreje rerna. Izbosti viljuškom i peći na 180 stepeni oko 50 minuta. 

Izvor: Bakina i dekina kuhinja

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA POSNA JELA i osvojite VREDNE NAGRADE