Recept za koji vam ne treba kvasac ni vreme da testo naraste. Baka Jela otkriva trik za najmekšupogaču čiji recept možete pročitati u nastavku. Kaže da je vruća najbolja, a da li je i vama probajte i uverite se.
- Sastojci:
- 400 - 450 g brašna
- 1 kašičica praška za pecivo
- 3 kašike ulja
- 200 ml jogurta
- 100 ml kisele vode
- so
Priprema:
Prosejati brašno sa praškom za pecivo, posoliti, dodati ulje, jogurt, kiselu vodu i zamesiti glatko testo. Može se ostaviti malo da odmori dok se ne ugreje rerna. Izbosti viljuškom i peći na 180 stepeni oko 50 minuta.
Izvor: Bakina i dekina kuhinja
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA POSNA JELA i osvojite VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus