Pileća salata sa kuvanima jajima je još lepša ako se napravi u obliku jelke.

Praznici su pravo vreme da pokažete svoju kreativnost, kako u dekorisanju doma, ali isto tako i u pripremanju hrane. Nova godina i božić nam dononse bezbroj mogućnosti za aranžiranje predjela, glavnih jela i kolača. Mi vam trenutno izdvajamo preukusnu pileću salatu koju možete da napravite u obliku jelke. Vrlo je jednostavno, biće apsolutni hit na svakoj proslavi.
- Sastojci:
- 1 krastavac
- 2-3 mlada luka
- 100 g tvrdog sira
- 1 belo meso
- 1 veza peršuna
- 3 jajeta
- majonez
- nar
Priprema:
Krastavac isecite na što sitnije kockice. Dodajte seckani mladi luk, rendani sir, seckano meso koje ste prethodno skuvali, kao i rendana kuvana jaja. Posolite i pobiberite i dodajte majonez. Dobro sjedinite. Uzimajte malo smese, oblikujte kupu, uvaljajte u seckanu mirođiju i stavljajte na kreker. Dekorišite narom.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA NOVOGODIŠNJU I BOŽIĆNU TRPEZU i osvojite VREDNE NAGRADE
Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.