Praznici nam kucaju na vrata. A svi obožavamo to vreme kada napolju pada sneg, a mi kitimo jelku i kuću i pijuckamo kuvano vino. Naravno snegu se najviše raduju deca jer se tada pravi Sneško Belić. Praznična euforija nas je već uhvatila i vreme je da razmislimo šta želimo da poslužimo u najluđoj noći.
Ako Novu godinu slavite kod kuće i dolaze vam prijatelji na doček istaknite se kao kreativna domaćica. U galeriji ispod možete da vidite kako da napravite zanimljivo novogodišnje predjelo i obliku venca ili jelke. Izgledaće fenomenalno na vašoj svečanoj trpezi, a posle predjela poslužite sarme, a nakon toga i pečenje sa ruskom salatom.
Takođe, za predjelo možete da poslužite i šišarka salatu, ali i Sneška od kuvanih jaja ili Deda Mraza od paradajza.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus