Kako bi napravili ove preslatke uskršnje kolače treba da istopite bombone i da sipate u kalup. Ostavite ih u zamrzivaču, a onda i napunite čokoladom. Priprema je toliko laka, pa možete da ih spremate sa decom, a kako vam ne treba ni puno vremena, a ni sastojaka, ova poslastica je pravi spas u poslednji čas.
- Sastojci:
- plastični kalupi u obliku jajeta
- bombone po želji
- 100 g čokolade
Priprema:
Uzmite bombone različitih boja i istopite ih. Napunite plastične kalupe za jaja istopljenim bombonama, a onda ih stavite u zamrzivač na 3 sata. Uklonite kalupe, pa štapićem za ražnjić napravite malu rupu. Čokoladu istopite, pa sipajte u kesu za zamrzivač i isecite malu rupu. Napunite uskršnja jaja i služite.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus