Kako bi napravili ove preslatke uskršnje kolače treba da istopite bombone i da sipate u kalup. Ostavite ih u zamrzivaču, a onda i napunite čokoladom. Priprema je toliko laka, pa možete da ih spremate sa decom, a kako vam ne treba ni puno vremena, a ni sastojaka, ova poslastica je pravi spas u poslednji čas.
- Sastojci:
- plastični kalupi u obliku jajeta
- bombone po želji
- 100 g čokolade
Priprema:
Uzmite bombone različitih boja i istopite ih. Napunite plastične kalupe za jaja istopljenim bombonama, a onda ih stavite u zamrzivač na 3 sata. Uklonite kalupe, pa štapićem za ražnjić napravite malu rupu. Čokoladu istopite, pa sipajte u kesu za zamrzivač i isecite malu rupu. Napunite uskršnja jaja i služite.
Izvor: Stvar ukusa
Najmekši medenjaci koji se tope u ustima
Krompir čamci punjeni belim mesom i sirom
Prhki keksići sa mandarinom
Originalna italijanska pesto pasta
Kako da napravite domaći somun