Ako su vam ostala jaja od Uskrsa možete da ih služite za doručak, ali tako što ćete ih koristiti da napravite sendvič. Umesto hleba jaje presecite na pola i napunite omiljenim sastojcima.Ovo je odličan ideja kako da na zanimljiv način iskoristite preostalu hranu, koju možete da služite i kao predjelo.
- Sastojci:
- kuvana jaja
- paradajz
- šunka po želji
- majonez
- zelena salata
- tvrdi sir
Priprema:
Kuvana jaja presecite na pola, pa na žumanca sipajte malo majoneza. Na jednu polovinu jajeta preko majoneza stavite parče sira koji ste isekli, zatim paradajz koji ste isekli, šunku koju ste presavili i parče zelene salate. Preklopite drugom polovinom jajeta i sendvič je gotov.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus