Za večeru je najlakše odabrati šta da se jede. Uveče se ne sprema komplikovana hrana, već nešto jednostavno i obično od hleba. Niko neće odbiti topli sendvič, a ovaj recept se dopada milionima ljudi. Toliko je popularan na YouTube-u, a u njega idu i jaja. Umesto da ih kuvate ili pravite kajganu, vi spremite najlepši topli sednvič iz tiganja. A za lepši ukus dodajte mu i paradajz i luk. 

  • Sastojci: 
  • 2 jajeta 
  • 1/2 kašičice tucane paprike 
  • 1 manji paradajz
  • 1/2 crnog luka
  • malo peršuna 
  • 2 tost hleba
  • šunka 
  • sir

Priprema: 
U činiji pomešajte jaja, tucanu papriku, sitno seckani paradajz i crni luk, kao i peršun. Dobro umutite, pa u tiganju zagrejte ulje. Sipajte jaja do pola tiganja, pa preko stavite hleb. Prvo samo umočite jednu stranu, pa okrenite na drugu. Okrenite i na drugu stranu da se ispeče (neka ostane u komadu sve). Poređajte šunku i sir i preklopite. Pržite još malo i servirajte. 

Izvor: Stvar ukusa 

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA ZIMNICU i osvojite VREDNE NAGRADE