Sastojci:
- 150 g paradajz sosa
- So
- maslinovo ulje
- 1 rolna lisnatog testa
- 1 jaje
- origano
- 125 g mocarele
Kako da napravite mini pice:
U nastavku vam donosimo recept za ukusne mini pice koje nestaju u tren oka. Priprema je veoma jednostavna, tako da će uspeti i manje iskusnim domaćicama.
U činiju sipajte paradajz sos pa dodajte so i maslinovo ulje i promešajte da se sjedini. Odmotajte lisnato testo na dasci za sečenje i čašom vadite okrugli oblik. Prebacite mini pice ih u pleh obložen papirom za pečenje i premažite jajetom.
Svaku picu premažite kašičicom sosa, pospite origanom, a na vrh dodajte komadiće mocarele. Pecite u rerni na 200°C 20 minuta.
Bonus video
Najjednostavnija plazma torta od samo 4 sastojka
Šampinjoni punjeni orasima za posno slavsko predjelo
Recept za svinjsko pečenje za Božić
Posni rolat sa keksom i kafom za Badnji dan
Korpice punjene piletinom i šampinjonima