Ostaci pice su nešto što se uvek pojede, makar bili i hladni. Većina ljudi ih podgreva ili u mikrotalasnoj, zbog čega pica može da postane kašasta, ili u rerni, što može da uzrokuje da se pica pretvori u karton, bude prepečena ili čak i izgori.
U krajnjem slučaju, odlučićete se za hladno parče iz frižidera. Ipak, postoji jedan trik da pica bude kao da je upravo napravljena.
Potrebno je da podgrejte kriške pice u tiganju, i da proveravate svakih nekoliko minuta. Kora pice postaje hrskava, baš kao kada je pečena u rerni na drva, dok se sir savršeno topi. Najbolje od svega je što će ova vrsta podgrevanja biti mnogo brža nego da to radite u rerni.
Uključite dakle ringlu na srednju vatru, ubacite parče pice pa dodajte malo vode u tiganj i poklopite poklopcem. Dobićete najukusniju podgrejanu picu. Možda će vas zanimati i kako da zamrznete paradajz za zimu.
Pročitajte trik da brzo i lako iseckate kupus bez noža
BONUS VIDEO
StvarUkusa
Carska pita za predjelo za Aranđelovdan
Slana torta sa šunkom i sirom kao slavsko predjelo
Najbolji čizkejk sa medom
Osvežavajuća salata od krastavaca
Kolači korpice sa ružama idealni za slavu