Ova pita će se naći u vašem kuvaru čim je prvi put probate.
Sastojci:
- 600 g kora za pitu
- 3-4 veća krompira
- kisela voda
- glavica crnog luka
- 1/2 dl ulja
- kašičica bibera
- kašičica morske soli
Priprema:
Krompir i luk operite i očistite, pa ih izrendajte. Podmažite pleh uljem i stavite nekoliko kora. Od krompira, luka, ulja, bibera i soli napravite kremasti fil. Slažite naizmenično kore i fil do utroška materijala. Završite s nekoliko kora. Pecite 20-ak minuta na 200 stepeni u prethodno zagrejanoj rerni, dok ne porumeni.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus