1. U činiji izmešajte sitan sir, pavlaku, jaja, susam, parmezan i ulje.


Sastojci:

500 g kora za pitu
500 g sitnog sira
2 čaše pavlake
60 g parmezana
kašika susama
2 jajeta
2 kašike ulja

Preliv za kore:

2 jajeta
2 dl mleka
2 dl ulja
kesica praška za pecivo
4 kašike griza

2. U drugoj činiji izmešajte jaja, mleko, ulje, prašak za pecivo i pšenicni griz. Jednu koru stavite na radnu površinu i premažite je prelivom, ponovite isto s još tri kore, a na poslednju stavite fil od sira i pavlake. Krajeve savijte ka unutrašnjosti da fil ne iscuri prilikom pečenja, urolajte i ređajte u podmazanu tepsiju. Tako rolajte kore dok se sav materijal ne utroši.

3.Pitu premažite prelivom i po želji pospite susamom. Stavite da se peče na 220 stepeni oko 30 minuta.