Ne morate da provodite sate u kuhinji ukoliko želite nešto ukusno. Pred vama je odličan recept sa jajima za doručak. Svideće se svima, zbog sira koji se razvlači i arome crvenog luka.
Sastojci:
- 1 kašika maslinovog ulja
- 1 crveni luk
- so, biber, slatka paprika
- 7 jaja
- šaka svežeg peršuna
- 100 g kačkavalja
- 1 kašika parmezana
Priprema:
Crveni luk isecite na brkove pa propržite u tiganju sa maslinovim uljem. Dodajte biber i so i pržite na laganoj vatri uz povremeno mešanje. U činiji razbijte jaja, ali ih nemojte mutiti već ih tako sipajte preko omekšalog luka. Dodajte seckan peršun, na kockice seckan kačkavalj, kašiku parmezana i slatku papriku. Sada sve promešajte pa poklopite i pržite 5-10 minuta.
Izvor: Stvar ukusa
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem