Pred vama je ideja kako da na zdrav način započnete jutro. Napravite zapečenu ovsenu kašusa bananom i čokoladom i uživajte u obroku. Pravi se lako i brzo, a možete je pripremiti i veče pre, ako ujutru nemate vremena da čekate da se ispeče.
- Sastojci:
- 1 šolja ovsenih pahuljica
- 1 banana
- 1 kaščica meda
- pola kašičice praška za pecivo
- 150 ml mleka
- voće po izboru za ukrašavanje
- komadići tamne čokolade (opciono)
Priprema:
U blender stavite ovsene pahuljice, seckanu bananu, med, prašak za pecivo i mleko. Umutite pa smesu sipajte u činiju koja može u rernu. Ukrasite voćem i kockicama tamne čokolade. Stavite u rernu na 180 stepeni 25 minuta. Prijatno!
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA POSNA JELA i osvojite VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus