Ovo je najbrži recept za doručak. Samo smućkate sve sastojke i ubacite u rernu. Dok se vi spremate za posao - doručak se sam sprema. Jednostavno, zar ne?
Sastojci:
za 2 porcije
- 60 g ovsenih pahuljica
- 160 ml biljnog mleka
- 25 g zaslađivača eritritola
- 10 g kakaoa
- 3 g praška za pecivo
Priprema:
Sve sastojke stavite u blender i mutite dok ne dobijete kašu. Zatim sipajte u male keramičke posudice (najbolje one za sufle) i pecite 20 minuta na 180 °C. Kada je gotovo po želji servirajte sa voćem.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus