Čak iako ste početnik u kuhinji, ovo ćete znati da napravite. Obradujte celu porodicu veoma jednostavnom i ukusnom večerom. Brz recept za večeru koji možete napraviti za 30 minuta! Musaku svi volimo, a ovo je čak i bolje, i lakaše za pripremu.
Sastojci:
- 4 krompira
- 450 g mlevenog mesa
- 2 kašike maslinovog ulja
- 1 paradajz
- 1 glavica crnog luka
- 1 čen belog luka
- 100 g kačkavalja
- so, biber, mlevena slatka paprika, bosiljak
Priprema:
Krompir isecite na tanke kriške i stavite ga u tiganj sa zagrejanim uljem da se prži. Dodajte mu začine. Promešajte i ostavite sa strane. Zatim u drugom tiganju propržite crni i beli luk sa mlevenim mesom. Posolite i pobiberite. Dinstajte dok ne bude gotovo. Potom meso izručite preko krompira, narendajte kačkavalj preko i stavite kolutove paradajza. Poklopite tiganj i pržite 5-7 minuta na umerenoj vatri dok se sir ne otopi.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus