Svaku domaćicu raduje kada od malo sastojaka napravi ukusno jelo. Takav je i recept u nastavku. Sve sastojke sigurno imate u kući, tako da još danas napravite ovaj ukusan obrok i obradujte ukućane novim receptom za večeru. Sigurni smo da će im se dopasti.
A ukoliko više volite recepte sa mesom pogledajte i ovaj za piletinu iz rerne.
Sastojci:
- 2 velika krompira
- ulje
- 1 luk
- 1 paprika
- So
- 3 paradajza srednje veličine
- 4 jaja
- Mirođija
Priprema:
Povrće operite i isecite na kockice. Najpre na ulju ispržite krompiriće, a zatim njih prebacite na tanjir i na tom istom ulju ispržite luk i papriku. Posle nekog vremena dodajte paradajz. Posolite i promešajte. Kada se paradajz ukrčkao vratite krompir u tiganj, promešajte pa napravite 4 udubljenja u koja ćete razbiti jaja. Poklopite tiganj i krčkajte 3-5 minuta dok jaja ne budu spremna. Pospite mirođijom i servirajte.
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem