Piletinu ste jeli na razne načine i svaka priprema je zahtevala neki prilog sa strane. Da li je to pire krompir, pirinač, makarone ili salata, a sada vam treba samo parče hleba. Ovako pripremljena piletina je toliko ukusna i sočna, a za pripremu vam treba 10 minuta + pečenje. Pomešajte belo meso sa ostalim sastojcima i zapecite. Možete da napravite i domaći hleb koji ćete vreo poslužiti sa jelom.
A posle ovako ukusnog oborka poslužite brzinski kolač koji se ne peče.
Sastojci:
- 500 g pilećeg filea
- začinska paprika, so, biber
- 20 ml ulja
- 5 jaja
- 150 g kisele pavlake
- malo bosiljka
- 150 g sira
- 50 g maslina
- 100 g paradajza
- malo peršuna
Priprema:
Meso isecite na kockice, pa začinite. Dodajte ulje i lepo promešajte. Jaja umutite i pomešajte sa pavlakom. I tu smesu začinite, pa sipajte preko mesa. Stavite u vatrostalnu posudu. Preko stavite rendani sir i secakni paradajz. Dodajte seckane masline i peršun. Pecite na 180°C nekih pola sata.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus