Svaka vrsta mesa zahteva drugačiju termičku obradu ako želite da na kraju bude mekano i ukusno. Govedina se sprema tako što se duže krčka u sosu, a ono što poboljšava ukus je svakako kiseli krastavac. Isprobajte ovaj recept i poslužite goveđe meso za ručak, a prilog koji se najbolje slaže je svakako pire krompir

  • Sastojci:
  • 500 g goveđeg mesa 
  • 2 crna luka 
  • 2 veća kisela krastavca 
  • 3 kašike kisele pavlake
  • 1/2 kašičice korijandera 
  • voda 

Priprema:
Isecite meso i crni luk krupnije, pa propržite u tiganju. Zatim dodajte kiseli krastavac isečen na trake, pavlaku, posolite, pobiberite, pospite korijanderom i promešajte. Sipajte malo vode i poklopite. Kuvajte nekih 25-30 minuta. 

Izvor: Stvar ukusa 

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA POSNA JELA i osvojite VREDNE NAGRADE