Krmenadle se često pripremaju, pogtovo kada dođe hladnije vreme, jer se odlično slaže sa podvarkom. Priprema ove vrste svinjskog mesa je laka, a sve što treba da uradite jeste da ga začinite i propržite. Ali, često se desi da krmenadla ispadne suva, pa vam donosimo najlakši i najbrži recept za najsočnije meso. Dovoljno je da dodate crni luk i sojin sos i da krmenadle budu preukusne. 

Sastojci:

  • 300 g krmenadli
  • 1 crni luk
  • 3 kašike susama
  • 3 kašike sosja sosa

Najbrži i najlakši recept za najsočnije krmenadle: 

U tiganju zagrejte malo ulja, pa propržite sitno seckani crni luk. Kada omekša dodajte krmenadlu koju ste začinili po želji i pržite sa obe strane par minuta. Zatim sipajte sojin sos i prelijte malo preko krmenadle. Smanjite temperaturu i ostavite meso još 10-ak minuta i tiganju. Na kraju krmenadlu pospite proprženim susamom. 

Pročitajte i ovo: Krmenadle u sosu od jabuka

BONUS VIDEO: 

U današnjoj epizodi porodica Jovanović iz Beograda će imati zadatak da pripremi svinjske kremenadle sa jabukama i palentom Kurir TV

Izvor: StvarUkusa