Ako ste raspoloženi za neku nesvakidašnju kombinaciju sastojaka i jelo koje se priprema veoma jednostavno, ovaj kineski recept je idealan. Potrebno vam je malo povrća i vok i za 15-ak minuta ste napravili ručak od kuvanih jaja

  • Sastojci:
  • 4 kuvana jajeta
  • 1 glavica crnog luka
  • 1 šargarepa
  • 1 paprika
  • 2 čena belog luka
  • 1 kašika ulja
  • 1 kašika sojinog sosa
  • 1 kašičica rendanog đumbira
  • so i biber po ukusu

Priprema: 

Na zagrejanom ulju prodinstajte iseckan crni i beli luk dok ne omekšaju. Dodajte šargarepu isečenu na kolutove i papriku iseckanu na kockice. Dinstajte nekoliko minuta. Dodajte na kriške isečena kuvana jaja, sojin sos, rendani đumbir, so i biber, i dinstajte još nekoliko minuta dok se sve ne zagreje i sjedini. Poslužite uz pirinač.

VIDEO BONUS:

Punjeni paradajz bez pečenja TikTok/dontgobaconmyheart_

Izvor: Stvar ukusa