Sastojci:

  • 450 ml mleka
  • 4 parčeta starog hleba
  • 2 jajeta
  • 4 kašike kajmaka
  • so i mast, po ukusu

Recept za poparu sa kajmakom i jajima:

Popara sa kajmakom jajima se pravi tako što ćete u vruće mleko da nadrobite hleb. Kuvajte sve lagano mešajući. 

Pomešajte kajmak, jaja i so, pa dodajte hlebu i mleku, i kuvajte lagano do dva minuta. Svem dodajte malo masti. Promešajte pazeći da ne zagori i servirajte toplo. Možda ćete želeti da napravite i poparu na italijanski način.

Pročitajte kako se pravi popara sa paradajz sosom

BONUS VIDEO

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Remaining Time 0:00
 
Stream Type LIVE
Stream Type LIVE
Italijanska popara Izvor: Italijanska popara

StvarUkusa