Dodatke za picu možete da birate po svojoj želji, šta volite to stavite na picu.
Sastojci za testo:
- 1/2 šolje mleka
- kvasac
- so
- šećer
- šolja tople vode
- brašno po potrebi
Ostali sastojci:
- pelat
- šunka
- kačkavalj
- pečurke
- jaje
Priprema:
Rastopite kvasac sa malo soli i šećerom u toplom mleku. Zamesite žitko testo sa ovim mlekom, šoljom tople vode i brašnom po potrebi. Kada naraste, doda se brašna toliko da se testo ne lepi za ruke. Kada napravite testo preko njega sipajte dosta pelata, zatim šunku, kačkavalj i pečurke. Stavite da se peče na 180°C nekih pola sata, a 10 minuta pred kraj stavite jaje.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus