1. Kuvati rezance u slanoj vodi 15 minuta. Meso iseći na trake. Iseckati mladi luk i beli luk. Ocediti pasulj i isprati ga.


Sastojci:

400 g testenine po želji (špagete, taljatele ...)
so, biber, aleva paprika
300 g junećeg fileta
jedna šargarepa
1/2 veze mladog luka
2 čena belog luka
150 g crnog pasulja
2 kašike maslaca
kašika grožđica
250 ml supe
kašika senfa
100 g kisele pavlake
oko 2 kašike gustina

2. Zagrejati maslac i ispržiti meso, šargarepu isečenu na prutiće,mladi luk i beli luk. Posoliti, pobiberiti, začiniti alevom i senfom. Nakon 4 minuta doliti supu, dodati pasulj i kiselu pavlaku. Krčkati još 5 minuta. Umešati gustin, posoliti, pobiberiti.

3. Ocediti rezance i servirati ih sa mesom.