Pripremite klasično tijesto za picu.
Lagano razvucite tijesto idući od jednog ruba na drugi.
Premažite tijesto sa sos paradaizom.
Pospite sa mocarelom te poslažite slaninu i kobasicu
Dodajte papriku, crveni luk te bijeli luk.
Na kraju dodajte ne previše sitne komade gorgonzole.
Zagrijte prethodno pecnicu na 250 stepeni bar pola sata.
Pecite picu oko 10 minuta na 250 stepeni.
Video upustvo za pripremu mozete pogledati na ovom linku:
i vjerujte mi svako bez imalo iskustva moze pripremiti ovu ukusnu picu.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus