Tikvice su zaista nepresušan izvor inspiracije, jer možete da pravite sa njima različite obroke. Fenomenalnog ukusa uklapaju se u skoro sva jela, ali trenutno su najbolja kombinacija u salatama sa drugim povrćem.
Sastojci:
- 3 tikvice
- 1/2 šolje pesto sosa
- 1 šolja čeri paradajza
- 1 šolja svežeg mocarela sira
- 1/4 šolje iseckanog svežeg bosiljka
- 1/4 šolje parmezana
Priprema:
Tikvice isecite da budu kao špagete. Dodajte im pesto sos i promešajte dobro. Posolite i pobiberite, pa dodajte čeri isečena na pola, kao i manje komade mocarele i iseckna bosiljak. Poslužite odmah posuto parmezanom ili čuvajte u frižideru do 3 dana.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus