Hranljiva, brza i ukusna supa idealna za hladne zimske dane, pogotovo kada vam se ne da kuvati nakon odmora.
Sastojci:
500 g kiselog kupusa
450 g pasulja iz konzerve
100 g slanine
maslinovo ulje
biber
so
pola kašičice mlevene crvene paprike
Priprema:
Na malo maslinovog ulja propržite komadić slanine, dodajte konzervu pasulja i kiseli kupus. Povrće prekrijte vodom, začinite s biberom i mlevenom crvenom paprikom, pa kuvajte oko 15 minuta. Poslužite toplo.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus