Blagodeti supa i čorba su svima poznati zato ojačajte imunitet i sprečite prehladu i grip.
Sastojci:
- 1 glavica crnog luka
- 3 krompira
- 2 parčeta dimljene slanine
- 1/2 l bujon (kockice)
- 1/2 l mleka
- 125 g (spanać, peršun, mladi luk)
- 1 prepuna kašičica gustina
- so
- biber
Priprema:
Luk i krompir isecite na sitne kockice, a slaninu propržite u loncu u kome ćete kuvati supu, pa je izvadite. Zatim u lonac stavite luk i krompir na malo ulja i dinstajte dok ne dobiju boju. Sipajte bujon i malo mleka i kuvajte još nekih 20 minuta. Zeleniš operite i iseckajte, pa dodajte supi neka se krčka samo 2-3 minuta. Gustin pomešajte sa ostatkom mleka i to isto dodajte supi. Lagano mešajte i čim provri sklonite sa šporeta. Začinite i dodajte sitno iseckanu slaninu.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus