Ukus će vas oduševiti.
Ukoliko ste ipak ljubitelj griz knedli OVDE pročitajte savršen recept.
Sastojci:
- 100 g tvrdog sira
- pola šolje brašna
- 5 krompira
- 1 šargarepa
- 1 crni luk
- 1 jaje
- 1 kašika maslaca
- 2 l vode
- soli, bibera i mlevene paprike po ukusu
Priprema:
U posudu narendajte sir, dodajte jaje, so i biber, puter i promešajte. Dodajte brašno, promešajte i ostavite da odstoji 10 minuta.
Za to vreme, u šerpi propržite na ulju, crni luk i šargarepu. Nakon toga dodajte i sitno seckani krompir. Kada se sve propržilo, dodajte brašno i mlevenu papriku i nalijte vodom. Začiniti po ukusu i ostavite da se kuva.
Kada provri supa, kašičicom vadite knedle i spuštajte u supu. Kada se knedle skuvaju, supa je spremna za serviranje.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus