Krem čorba od krompira i kima
Ovu ukusnu čorbu poslužite uz krutone i svežu salatu.
Još iz kategorije
Ovu ukusnu čorbu poslužite uz krutone i svežu salatu.
03.03.2021.
1. Skuvajte u slanoj vodi krompir i propasirajte ga.
2 l vode
1/2 l mleka
1 kg skuvanog i pasiranog krompira
2 kašike brašna
1 dl maslinovog ulja
1 dl Moja kravica Kuhinjica pavlaka za kuvanje
kesica kima
kašičica mešanog mediteranskog bilja
so
2. Zagrejte maslinovo ulje, dodajte uz mešanje brašno i malo propržite. Potom dodajte hladnu vodu, mleko, kim, začine i so.
3. Kad provri, dodajte propasiran krompir i pavlaku, promešajte i sklonite s vatre.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus