Stvar ukusa
Naslovna
Najnovije
Praznici i slave
Recepti
Deserti
Posna jela
Kuhinje sveta
Trikovi i saveti
Zanimljivosti
Još
Kategorije
Ostalo
Naslovna
mekano
#
mekano
Ručak
3.4.2025.
Govedina koja se topi u ustima
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
22.1.2025.
Kako da vam kolači uvek budu meki i vazdušasti kao iz poslastičarnice
Reaguj
Komentariši
Slatka testa
26.12.2024.
Najukusniji medenjaci punjeni čokoladom
Reaguj
Komentariši
Peciva
17.10.2024.
Mekano urolano pecivo bolje nego iz pekare
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
28.9.2024.
2 genijalna trika da žilavo meso bude meko
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
21.6.2024.
Kineska tehnika kuvanja zbog koje je meso uvek mekano
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
25.1.2024.
Najbolji trik da hleb ne bude tvrd!
Reaguj
Komentariši
Hleb
14.4.2020.
Nikad mekši i ukusniji: Recept za domaći hleb
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
27.6.2019.
Trik sa papirom za pečenje za mekano meso kao iz restorana (VIDEO)
Reaguj
Komentariši
Ostalo
4.9.2018.
Ova namirnica će vratiti mekoću vašim starim peškirima
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
Pre 13 h
Caka za pripremu domaćeg putera za kojim je internet poludeo: Pravi se od samo 2 sastojka
Reaguj
Komentariši
Ručak
Pre 14 h
Boranija po starom vojvođanskom receptu: Ovako su je bake spremale za ručak
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
Pre 15 h
Trik za sjajnu čokoladnu glazuru koja ne puca: Poslastičari joj obavezno dodaju ovaj sastojak
Reaguj
Komentariši
Slave i slavska trp…
Pre 15 h
Svečani svinjski file punjen spanaćem i pečurkama: Recept za savršeno slavsko i praznično jelo
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
Pre 16 h
Kako se pravi kafanska kupus salata: 4 saveta za pripremu najboljeg priloga uz pečenje
Reaguj
Komentariši
Slave i slavska trp…
Pre 17 h
Najlepše slavske orasnice po starinskom receptu: Prave se od samo 4 sastojka i pune su oraha
Reaguj
Komentariši
Kulinarski trikovi
Pre 18 h
Kako zamesiti vazdušasto testo bez korišćenja kvasca ili praška za pecivo: Tajna se krije u 2 sastojka
Reaguj
Komentariši
Post na ulju
Pre 19 h
Najjednostavnije posne pljeskavice od oslića: Toliko dobre da ih možete poslužiti i na slavi
Reaguj
Komentariši
Saveti
Pre 20 h
Kako se pravilno kuvaju viršle? Evo koliko dugo treba da ih barite da bi ispale savršene
Reaguj
Komentariši
Doručak
Pre 22 h
Savršene prženice iz rerne: Pretvorite stari hleb u doručak koji će jesti cela porodica
Reaguj
Komentariši
3 stvari zbog kojih se mnogi obrukaju na slavi: Evo kako se zovu gosti, pravilno čestita i šta se prvo uzima
Muči vas manjak para, umorni ste, ljubav se gasi? Sredite feng šui u kupatilu i gledajte kako se problemi rešavaju
Skandal na TikToku: Mama-blogerka besramno lagala da boluje od raka, sad zarađuje milione
Ukoliko birate jedan od 6 hobija, vi ste genije: Ako volite ručni rad i čitate knjige u dahu, niste prosečni
Kako da razmnožite zamiju iz 8 listova? Biljka koja privlači novac pušta koren u vodi i buja iz saksije
5 najboljih vežbi za ravan stomak posle 50. godine: Za 10 minuta dnevno nadutost nestaje, a creva rade kao sat