Ova kaša će dobro uticati i na vaš probavni trakt, a pored toga dobićete obrok koji će vas zasititi.
SASTOJCI ZA POSNU KAŠU SA PIRINČANIM MLEKOM:
6 kašika ovsenih pahuljica
500 ml pirinčanog mleka
3 zrele banane
100 g mlevenih ili seckanih oraha
2 kašike šećera
2 kašike meda
1 kašičica cimeta
POSNA KAŠA SA PIRINČANIM MLEKOM SE PRIPREMA NA SLEDEĆI NAČIN:
U tanjiru izgnječite viljuškom dve banane.
U manjoj šerpi zagrejte pirinčano mleko, dodajte ovsene pahuljice i šećer i kuvajte na umerenoj temperaturi 2-3 minuta.
Potom umešajte orahe i banane, promešajte i kuvajte još 2-3 minuta dok smesa ne postane kašasta.
Sklonite sa ringle, sačekajte da se malo ohladi, pa umešajte med i cimet, podelite u dve porcije, dodajte kolutove preostale banane i poslužite.
Izvor: posnajela.rs
Kako da napravite potaž od bundeve
Zapečeni pire krompir sa šampinjonima
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke