Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO DA KORICA NA PICI OSTANE HRSKAVA I NAKON PODGREVANJA: Trik koji morate da probate

Autor Aleksandra Ljubičić
Autor Aleksandra Ljubičić

Uz jednostavan trik kora na pici ostaće hrskava i nakon podgrevanja.

Kako da kora na pici ostane hrskava nakon podgrevanja 735549616.jpg Izvor: Shutterstock

Naručili ste veliku picu i niste sve pojeli? Ostatak nemojte da bacate, sačuvajte za sutra i podgrejte - a evo i kako da bi vam korica ostala hrskava.

Neki veruju da je hladna pica još ukusnija nego vruća, a drugi je ipak vole da je podgreju pre jela. Najjednostavnije je ubaciti je u mikrotalasnu, ali rezultat će vas razočarati jer će korica postati gnjecava.

Možda će vas zanimati

Vrsni kuvari ističu da ćete to sprečiti ako parče pice u mikrotalasnu stavite uz čašu vode na 30 sekundi. Tvrde kako će se pica podgrejati brže, a korica će ostati hrskava.

Takođe, ova metoda vam ne osigurava da će pica biti ista kao kada ste je naručili iz picerije, ali će svakako rezultat biti bolji nego kad je podgrevate bez vode.

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

Pročitajte još

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti