Pržena hrana je kalorična i masna, ali ne postoji osoba koja će odbiti prženo meso. Ono je definitvno najukusnije i retko kad je suvo. Najpopularnije prženo meso je pohovano, a mi vam donosimo super trik za prženje.
Zašto stavljate parče hleba u tiganj kada pržite meso?
Ako ste preterali sa uljem ili jednostavno ne želite da prženo meso bude previše masno, samo dodajte parče hleba u tiganj. On će apsorbovati sav višak masti. Jako je bitno da hleb izvadite na vreme iz tiganja, jer će se raspasti i onda niste ništa uradili.
Hleb ne služi samo da pokupi višak masti, njega možete da stavite i u šerpu sa cveklom koja se kuva, jer sprečava širenje neprijatnog mirisa.
Pročitajte i ovo: Iskoristite pek papir i nema prskanja ulja prilikom prženja hrane
BONUS VIDEO:
(StvarUkusa/S.B.)
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus