1. Stavite keks u plastičnu kesu, zavežite i prelazite oklagijom preko njega dok se ne izlomi. Razdvojite na dva dela i sipajte u činije ili čaše za desert.
2. Umutite sir sa korom limuna i dve kašike šećera. Sipajte preko keksa.
3. Odmrznite voće, pa dve trećine stavite u blender sa preostalom kašikom šećera i sokom od limuna. Poslasticu prelijte ovom smesom i na kraju ukrasite preostalim voćkicama. Ostavite da se hladi u frižideru bar nekoliko sati pre služenja.
4. U zavisnosti od toga kakve posude za služenje odaberete, možete od svega staviti po dva, tanja sloja.
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem