1. Umutiti jaja, dodati sir, na kockice narezanu šunku i krastavce, mleko, ulje, brašno s praškom pecivom, kiselu papriku i sve lagano dobro izmešati. Smesu razliti u podmazan pleh i posuti s malo susama.
2. Peći na 200 C oko 40 min. U pola pečenja pokriti folijom da ne izgori odozgo.
Izvor: Najslađi blog
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus