1. Jajetu dodajte maslac i griz toliko da dobijete mekanu smesu. Umešajte so i prašak za pecivo, pa smesu ostavite da miruje 30 minuta.
2. Pomoću kašičice grabite smesu i stavljajte u supu koja vri .Kad sve stavite u supu, kuvajte ih na laganoj vatri u poklopljenoj posudi oko 5 minuta.
3. Supu pospite peršinom i ostavite poklopljenu stajati još 4 minuta. Griz knedle će narasti.
Napomena: Ukoliko imate kuvanu pileću džigericu iz supe možete je izdrobiti i izmešati sa grizom knedle će biti još ukusnije.
Izvor: Najslađi blog
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus