1. Rernu zagrejte na 200 C.
2. Krompir oljuštite, isecite na kockice i skuvajte dok ne postane mekan, a zatim ga ispasirajte.
3. U tiganju na ulju ispržite iseckan crni luk i mleveno meso. Kada meso poprimi braon boju , dodajet beli luk, začine, supu, biber, so. Sve dobro promešajte, sklonite sa šporeta, dodajte pire od krompira i ostavite da se ohladi.
4. U okrugli pleh stavite polovinu testa tako da ivice vire. Sipajte fil, poklopite drugom polovinom testa i dobro zatvorite ivice. Izbockajte površinu pite viljuškom, a zatim pitu premažite umućenim jajetom.
5. Pecite u zagrejanoj rerni oko 30 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus