1. Ulupati belanca, dodati limunov sok, postepeno dosipati šećer i mutiti dok se ne dobije čvrst sneg. Blago umešati orahe. Kašikom vaditi masu i spuštati na podmazan pleh. Sušiti u rerni na 150 stepeni.
2. Umutiti puter, šećer i žumanca.
3. Na jednu puslicu špricem staviti krem, pa nekoliko malina, pa ponovo malo krema kako bi se zalepila druga puslica. Na drugu puslicu staviti vrlo malo krema i jednu malinu. Ponovit postupak dok se ne utroše sve puslice.
Puslice s kremom i malinama
U kombinaciji sa hrskavim puslicama kiselkast ukus maline je osvežavajući.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus