1. Oprati salate, posušitii ih i iscepkati. Paradajz preseći svaki na pola.
2. Zagrejati 2 kašike ulja i propržiti borovnice, posuti sa malo šećera i karamelizovati. Pavlaku pomešati sa sokom i renom, posoliti, pobiberiti, pošećeriti i umešati u karamelizovane borovnice.
3. Meso oprati, posušiti i iseći na kockice. Pržiti ga na preostalom ulju, dok ne porumeni. Servirati u tanjirima prvo salatu, pa odozgo staviti kockice ćurećeg mesa, komadiće tosta i koktel paradajz. Preliti pripremljenim dresingom. Po želji posuti krupno mlevenim biberom ili nekim drugim začinom po želji.
Slano-slatka salata sa ćuretinom
Preliveno sosom od rena i borovnica.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus