1. Rernu zagrejte na 180 stepeni.
2. U šerpu stavite krompir, beli luk i so. Sipajte vodu tek toliko da prekrije sastojke u šerpi i ugrejte dok ne provri. Smanjite temperaturu i ostavite da struji dok krompir ne omekša, oko 8-10 minuta. 3. Pomoću kašike sa rupicama izvadite polovinu krompira i stavite u pleh za pečenje. Prelijte polovinom količine pavlake za kuvanje, pobiberite i stavite muskatni oraščić, a zatim pospite polovinom kačkavalja.
4. Preko stavite ostatak krompira i ponovite psotupak - pobiberite, stavite muskatni oraščić, prelijte pavlakom i narendanim kačakavaljem.
5. Pecite u rerni dok kačkavalj ne porumeni, oko sat vremena.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus