1. Rernu zagrejte na 180 stepeni.
2. U šerpu stavite krompir, beli luk i so. Sipajte vodu tek toliko da prekrije sastojke u šerpi i ugrejte dok ne provri. Smanjite temperaturu i ostavite da struji dok krompir ne omekša, oko 8-10 minuta. 3. Pomoću kašike sa rupicama izvadite polovinu krompira i stavite u pleh za pečenje. Prelijte polovinom količine pavlake za kuvanje, pobiberite i stavite muskatni oraščić, a zatim pospite polovinom kačkavalja.
4. Preko stavite ostatak krompira i ponovite psotupak - pobiberite, stavite muskatni oraščić, prelijte pavlakom i narendanim kačakavaljem.
5. Pecite u rerni dok kačkavalj ne porumeni, oko sat vremena.
Gusta krompir čorba sa slaninicom
Pileći file u aromatičnom sosu od pavlake i paradajza
Recept za najukusniju karbonaru sa piletinom - bez pavlake!
salata
posno