Dženifer Lopez se već dve decenije bavi plesom i naporno trenira, pa onda ne treba nikoga da čudi što je ona u 46. godini života i dalje jedna od najzgodnijih žena na svetu.
Latino diva jako vodi računa o svojoj ishrani, a sa godinama naučila je šta njenom telu najviše prija.
"Ne izglednjujem sebe. Sa godinama sam naučila da je zdarva ishrana jako važna, kao i zdrav način života", kaže Džej Lo za magazin People.
Jedan od trikova kojima se služi su sveže užine. One najčešće podrazumevaju sveže voće i povrće, a osim toga, evo šta se još nalazi na njenom svakodnevnom meniju.
Pogledajte i Napitak zaslužan za savršenu liniju Dženifer Lopez
U najvećem broju slučajeva, dan počinje smutijem.
Ovo je njen omiljeni recept: 3/4 šolje jagoda, 1/4 šolje borovnica, 1/4 šolje malina, 1/4 šolje grčkog jogurta, 1/4 kašičica cimeta, 1/4 kašike meda, 1/4 kašičice svež sok od limuna, 1/4 šolje kocki leda.
Za ručak bira salate, kao što je ova sa keljom. Da pripremite ručak kakav jede Dženifer potrebna vam je jedna činija sitno seckanih listova kelja, 2 kašike prženih semenki bundeve, 2/3 rendanog sira, 2/3 kašike svežeg soka od limuna, 2 kašike maslinovog ulja, 1/3 luka i morska so po ukusu.
Pogledajte i U čemu je tajna vitkog izgleda Dženifer Lopez?
Za užinu najčešće pojede jabuku ili neki drugi komad svežeg voća, dok za večeru jede grliovane pileće grudi sa 1/2 šoljom dinstanog prokelja i 1/2 činije pečenog slatkog krompira sa morskom solju.
Kada poželi da se zasladi za desert najčešće kolačić sa crnom čokoladaom.
Ovakav dnevni meni podrazumeva da latino zvezda dnevno unese 1392 kalorija. Da li je to tajna njene linije?
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus