Bez obrzira na to da li planirate odmah da iskoristite sve kupljene namirnice ili želite da ih sačuvate za kasnije, neki proizvodi će izgubiti mnoga korisna svojstva ako ih čuvate u frižideru.
Pogledajte šta bi trebalo držati dalje od frižidera.
Paradajz - promeniće teksturu i ukus
Lubenice - izgubiće antioksidante
Krompir - promeniće ukus
Crni luk - može da se ubuđa i promeni teksturu
Kafa - izgubiće prepoznatljiv ukus i može da upije razne mirise
Beli luk - može da proklija i da se ubuđa
Alkohol - žestoka pića treba čuvati na sobnoj temperaturi
Med - može da se kristališe i zgusne brže
Ljuti sos - većina sosova može da se čuva u kuhinjskim elementima i do tri godine
Hleb - postaće suv
Bosiljak - može da uvene i upije okolne mirise
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus