Osobama koje se bore s kilogramima nutricionisti savetuju da obrate pažnju na doručak, a kako bi se olakšali proces mršavljenja mogu pribeći jednostavnom triku i jesti isti doručak svakog jutra.

Možda će vam se to učiniti previše monotono, ali kod ovog obroka ionako je najvažnije da uz njegovu pomoć u organizam unesete sve potrebne nutrijente.

U identičnom odabiru doručka postoji niz prednosti, pogotovo ako se radi o obroku bogatom proteinima. Idealno je uneti ih u organizam na samom početku dana. Uz takav tip automatskog doručka bez razmišljanja manja je verovatnoća da ćete posegnuti za opcijama koje neće pomoći mršavljenu poput raznih peciva ili žitarica punih šećera.

Takvim odabirom svako jutro osvešćujete potrebu tela za zdravom hranom, osiguravate telu sve što mu je potrebno za funkcioniranje i ubrzavate mršavljenje.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagram

Izvor: Zadovoljna.dnevnik.hr