Iako su popularnije obične pomorandže jer su slađe, one crvene ipak su bolje za vitku liniju.
Crvene sadrže antocijanin koji im daje crvenu boju. Reč je o prirodnom antioksidantu koji štiti organizam od štetnih uticaja.
Sok od crvenih pomorandži onemogućuje nakupljanje masti u telu i na taj način sprečava gojenje.
To je posebno delotvorno kod nakupljanja masti na stomaku i bokovima.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus