Čuvarkuća i med koriste se za jačanje imuniteta, za bolesti želuca, za ciste i miome, za poboljšavanje varenja, rešavaju probleme sa zatvorom... U nastavku teksta pročitajte kako se pravi ovaj prirodni i efikasni lek.
Sastojci:
300g svežih sočnih listova čuvarkuće i 500 g prirodnog pčelinjeg meda
Listove čuvarkuće usitnite u super secku ili ih sameljite u mašini za meso sa sitnom rešetkom, pa ih pomešajte sa medom. Dobijenu smesu sipajte u teglu koju ćete umotati u foliju, poklopite i odložite da stoji u frižideru.
Ovaj prirodni lek konzumirajte ujutru pola sata pre jela, po jednu kašičicu. Nakon pola sata od konzumiranja ovog leka nemojte čak ništa ni piti.
Ovaj prirodni lek idealan je i za pročišćavanje organizma, tj. za detoksikaciju od nataloženih štetnih materija koje mogu biti uzročnici za nastanak mnogih bolesti.
Pogledajte i Lekovita kombinacija med-cimet
Čuvarkuća i med pokazao se kao odličan prirodni lek za lečenje cista i mioma. Kombinacija ova dva lekovita sastojka još od davnih vremena se koristila za lečenje mnogih ženskih problema, ali i drugih bolesti, tako da su čuvarkuća i med postali jedan od najpoznatijih narodnih lekova koji ima široku primenu.
Pre upotrebe prirodnih lekova konsultujte svog lekara.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: zdravisimo.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus