Čuvarkuća i med koriste se za jačanje imuniteta, za bolesti želuca, za ciste i miome, za poboljšavanje varenja, rešavaju probleme sa zatvorom... U nastavku teksta pročitajte kako se pravi ovaj prirodni i efikasni lek.
Sastojci:
300g svežih sočnih listova čuvarkuće i 500 g prirodnog pčelinjeg meda
Listove čuvarkuće usitnite u super secku ili ih sameljite u mašini za meso sa sitnom rešetkom, pa ih pomešajte sa medom. Dobijenu smesu sipajte u teglu koju ćete umotati u foliju, poklopite i odložite da stoji u frižideru.
Ovaj prirodni lek konzumirajte ujutru pola sata pre jela, po jednu kašičicu. Nakon pola sata od konzumiranja ovog leka nemojte čak ništa ni piti.
Ovaj prirodni lek idealan je i za pročišćavanje organizma, tj. za detoksikaciju od nataloženih štetnih materija koje mogu biti uzročnici za nastanak mnogih bolesti.
Pogledajte i Lekovita kombinacija med-cimet
Čuvarkuća i med pokazao se kao odličan prirodni lek za lečenje cista i mioma. Kombinacija ova dva lekovita sastojka još od davnih vremena se koristila za lečenje mnogih ženskih problema, ali i drugih bolesti, tako da su čuvarkuća i med postali jedan od najpoznatijih narodnih lekova koji ima široku primenu.
Pre upotrebe prirodnih lekova konsultujte svog lekara.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: zdravisimo.com
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem