Spolja krti i hrskavi, iznutra mekani i sočni! Vrlo ukusno, tako čokoladno!

Sastojci:

3 belanceta

65 g kakao praha

½ kafene kašičice cimeta

¼ kafene kašičice soli

1 kafena kašičica ekstrakta od vanile

150g čokoladnih kapljica

360 g šećera u prahu

Način pripreme:

Pomešajte suve sastojke: šećer u prahu, kakao, so i cimet. Dodajte belanca i ekstrakt vanile, pa mešajte žicom za mućenje dok ne dobijete glatku smesu. Ne udarajte, samo mešajte! Dodajte čokoladne kapljice. Promešajte. Stavljajte na papir za pečenje po kašičicu testa, s razmakom od 2-3 cm. Pecite 15 minuta na 180°C. Keksići se mrve dok su vrući, pa ih zato ostavite da se potpuno ohlade, pre nego što ih poslužite.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: femina.com