Ovu voćnu poslasticu kada jednom napravite uvek ćete praviti.
Sastojci:
500 grama jagoda
3 jaja
170 grama šećera
170 grama brašna
Priprema:
Mutite 3 cela jaja i šećer oko 2 minuta dok ne dobijete glatku smesu. Varjačom lagano umešajte 170 grama glatkog brašna i onda dodajte jagode koje ste prethodno naseckali na sitne komade. Što ih sitnije iseckate, kolač će vam bolje ispasti. Kalup za torte namastite ili nauljite te u njega izlijte pripremljenu smesu.
Pecite na 175 stepeni pola sata.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stil.kurir.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus