Ovu voćnu poslasticu kada jednom napravite uvek ćete praviti.
Sastojci:
500 grama jagoda
3 jaja
170 grama šećera
170 grama brašna
Priprema:
Mutite 3 cela jaja i šećer oko 2 minuta dok ne dobijete glatku smesu. Varjačom lagano umešajte 170 grama glatkog brašna i onda dodajte jagode koje ste prethodno naseckali na sitne komade. Što ih sitnije iseckate, kolač će vam bolje ispasti. Kalup za torte namastite ili nauljite te u njega izlijte pripremljenu smesu.
Pecite na 175 stepeni pola sata.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stil.kurir.rs
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom