Torta koja se tako lako i brzo sprema, a teško može da se nađe desert koji parira njenom ukusu.
Sastojci:
200g putera
200g prah šećera
200g čokolade
6 jaja
300g mlevenog plazma keksa
300g višnji
slatka pavlaka
Priprema:
Čokoladu rastopiti i umutiti sa puterom i prah šećerom. U to dodati 6 žumanaca pa malo zakuvati, plazmu i višnje. Zatum u to dodati šne od 6 belanaca. Tu smesu sipati u kalup i staviti u zamrzivač i ostaviti 2 sata. Kada se izvadi iz zamrzivača premazati umućenom slatkom pavlakom.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus