Torta koja se tako lako i brzo sprema, a teško može da se nađe desert koji parira njenom ukusu.
Sastojci:
200g putera
200g prah šećera
200g čokolade
6 jaja
300g mlevenog plazma keksa
300g višnji
slatka pavlaka
Priprema:
Čokoladu rastopiti i umutiti sa puterom i prah šećerom. U to dodati 6 žumanaca pa malo zakuvati, plazmu i višnje. Zatum u to dodati šne od 6 belanaca. Tu smesu sipati u kalup i staviti u zamrzivač i ostaviti 2 sata. Kada se izvadi iz zamrzivača premazati umućenom slatkom pavlakom.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stvarukusa.rs
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom