Ovaj ukusni umak od jabuke možete ubaciti u mafine, premazati sočne biskvite ili napuniti palačinke!
Sastojci:
5 većih jabuka
150 ml vode
1 kapika limunovog soka
½ kašičice cimeta
Priprema:
Oguliti jabuke i iseći ih na male kockice. U dublju posudu ubaciti jabuke, vodu i limunov sok. Pričekajte da voda provri, a potom smanjite vatru, poklopite i kuvajte 15-ak minuta. Ugasite kad jabuke omekšaju. Dodajte cimet i izmiksajte. Ako ipak više volite komadiće jabuke, zgnječite viljuškom.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: gastro.24sata.hr
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.